Rólam – EvgiDesign

Sánta Lídia vagyok, webfejlesztő és műfordító. Kedvelem a szépet és a logikus, áttekinthető dolgokat. Szeretek segíteni az embereknek, főleg alapítványoknak, közösségeknek és kisvállalkozóknak a munkáim által.

Az évek során komoly gyakorlati tapasztalatra tettem szert az angol nyelvtudásommal, amit felsőfokú C2-es szintre fejlesztettem. Folyékony nyelvtudásom és rengeteg fordítói és magánoktatói tapasztalatom alapos gyökereket biztosít ahhoz, hogy megrendelőim számára a magyar nyelvű oldalukat lefordítsam angolra, vagy akár román nyelvre is, így többnyelvű oldalakat tudok fejleszteni.

Néhány évvel ezelőtt komolyan foglalkozni kezdtem a programozással, főleg a webdizájn és frontend fejlesztéssel, először hobbi szintjén, majd képesítést is szereztem róla szoftverfejlesztőként. Jelenleg főleg WordPress oldalakat készítek, amihez klienseimnek egy éves ingyenes sablon licencet biztosítok. Az oldalakat testreszabom a kapott arculati elemek alapján vagy a megbeszélt szín és betűtípusok szerint. Ha szükséges az oldal módosítás során nem csak bővítmények telepítésével, hanem magával a kódrendszerrel is foglalkozok, azt is módosítom vagy testreszabom.

Szeretek folyamatosan tanulni, jelenleg angol nyelvű grafikai tanfolyamon képezem magam az arculat és grafikai dizájnok terén. Nem mellesleg a fantáziadús és dallamos olasz nyelvet kezdtem el tanulni, mivel szeretném nem csak érteni, hanem folyékonyan beszélni is.

Kérlek szemezgess eddigi munkáim között.

Árajánlat kérés

Egyéni árajánlat kérés a mellékelt űrlap segítségével vagy az alábbi email címen lehetséges:

info@evgidesign.hu

Telefonos árajánlat kérés

Telefonos egyeztetés is lehetséges egyéni árajánlatkérés esetén:

+36 70 433 4854

5 + 8 =